O meni

Če ste pristali na tej strani, vas verjetno zanima kdo je oseba, ki zelo neredno objavlja vse te nesmisle. No, ta oseba sem jaz, Nadinka. Nadinka ni moje pravo ime; uporabljam ga, da prikrijem pravo identiteto. Verjetno bi bilo neumno, če bi zdaj sem prilepila svojo fotografijo.

Zakaj pišem?
Pisanje je moj hobi, ki sem ga po dvajset letih pavze ponovno odkrila. Ker je bila povezava med mislimi in papirjem tako dolgo prekinjena, sem želela to povezavo ponovno utrditi s treningom pisanja. Tako je nastal ta blog, ki se je najprej imenoval Dragi dnevnik nato pa preimenoval v Eno porcijo estrogena, prosim (slednji naslov se mi je po dopolnjenem 40. letu zdel primernejši). 

Pišem o vsem. O vsakdanjem življenju, stvareh, ki me zanimajo ali zabavajo in o katerih razmišljam. Razmišljam precej. Preveč. Že skoraj nevrotično. Če iščete urejen blog o točno določeni temi, ste na napačni povezavi. Tukaj vlada nered. Tako kot pri nas doma in v moji glavi.

Uživam v naravi. Knjigam dajem prednost pred filmi. Rada se norčujem iz vsakdanjih situacij zato velja opozoriti, da so moji zapisi pogosto karikirani in jih ne smete jemati resno.

To bi bilo za zdaj vse.


Ni komentarjev:

Objavite komentar