petek, 19. april 2013

Sommer-Feeling

Saj se ne pritožujem, samo ta temperaturna razlika je bila pa hitra. Včeraj še v puhovki, danes že v kratkih rokavih. Sploh še nisem na plano privlekla spomladanskih, t.i. prehodnih stvari, že sem morala brskati za poletnimi. Da ne govorim o depilaciji, ki sem jo izvedla zadnji trenutek, drugače bi pregorela v dolgih rokavih. Preden obujem japonke, je potrebno "postrgat" še pete in nalakirat nohte. Da bi si posončila bele noge, preden oblečem kratke hlače, ne bo več časa. Se bodo pač bleščale v (koledarskem) pomladnem soncu (pozor: zaščitna očala ne bodo odveč). Sicer pa je bleda polt spet "in" zaradi nevarnih sončnih žarkov. Vsaj na tem področju popolnoma ustrezam modnim smernicam oz. sem po "jusu".
Pri garderobni omari ni čutiti kakih "samerfilingov". Stanje bi lahko vzela precej pozitivno in se veselila nakupovanja novih pisanih kosov oblačil kot vsaka normalna ženska, ampak jaz sovražim nakupovanje. Res. Še posebej v velikih nakupovalnih centrih. Toliko trgovin, toliko izbire... Redko najdem kaj kar mi je všeč, če pa že najdem, na meni ne zgleda tako, kot bi moralo. Če najdem in na meni čisto slučajno dobro zgleda, se sprašujem ali to sploh potrebujem in v 90% na poti do blagajne stvar vrnem na stojalo. Poleg tega se mi res ne ljubi k hlačam/krilu iskati še primerne majice/bluze, čevljev in dodatkov. Najraje bi imela osebno stilistko, ki bi mi napolnila omaro brez da bi mi bilo treba iti v trgovino in pomerit oblačilo. Moje sanje - ne glede na letni čas.
Sem pa danes že očistila ležalnik, na katerega se bom zleknila po kosilu. Knjiga, hladna limonada in

3 komentarji:

  1. Se podpišem pod nakupovanje. :) Že kar nekaj časa prebiram tale tvoj "blogec" in mi je kar prirastel k srcu, tako da sem ga dodala na seznam na svojem blogu, upam, da ne bo zamere.Pa še naslov, če te kdaj branje zanese na mojega (http://sledimi.blogspot.com/).
    Pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  2. itak...edina stvar, na kateri se ne nabira pajčevina :)

    OdgovoriIzbriši