sobota, 18. maj 2013

Iskanje po ključnih besedah

S statistiko se nikdar nisem ukvarjala, danes pa sem, ne vem zakaj, preverila statistiko ogledov mojega bloga glede na iskanje po ključnih besedah. Itak vodi beseda "dragi dnevnik". Če to vtipkaš v google, me najdeš na prvem mestu prve strani. Če v google vtipkaš "orientacija v prostoru", me najdeš na četrtem mestu druge strani. Do sem nič posebnega. Precej pa je zbodla v oči beseda ali besedna zveza (kakorkoli) "nevrotična mati"!!! Ko sem to vtipkala v google, je bila povezava na moj blog na prvem mestu prve strani!!! Padla bi na rit, če ne bi na njej že sedela.
Ko sem pisala o nevrotičnih prepričanjih, v njih nisem zaznala nič negativnega, le nekaj sarkazma. Besedna zveza "nevrotična mati" pa ima tak negativni prizvok, da mi nikakor ni vseeno, da me google pri takih ključnih besedah vrže na prvo mesto.

No, najdete me še pod "orange cat", "maca narancasta", nizka toleranca, "hollywood", "volkodlak", "control freak quotes", "obujem japonke"..... Ma vidim, da bom morala statistiko redno spremljat, zna bit zanimiva.

4 komentarji:

  1. Res jo večkrat poglej, kot vidiš zna biti sila zanimiva. :) Prej ti nevrotična mati verjetno na kraj pameti ni padla. :) Pozdravečk.

    OdgovoriIzbriši
  2. Eh, odkar je google začel skrivati iskalne besede registriranih uporabnikov (kao zaradi zasebnosti), ta statistika sploh ni več zanimiva. :(

    OdgovoriIzbriši
  3. evo na, stric Google te je izdal, pa če se še tako trudiš lepo povedati.... :)

    OdgovoriIzbriši